Banner
da
 

Ne vedem in 30 septembrie!

https://www.facebook.com/events/1567276573493237/

 

Ne-a inspirat Noaptea Cercetatorilor organizata de Lucian Blaga University of Sibiu. Ne bucuram ca am participat si ca stickerele European Day of Languages au fost un real succes! De abia asteptam urmatoarea editie!

 

 

Vrei sa ai succes? Vrei sa lucrezi intr-o companie de top? Vrei sa intalnesti si sa stai de vorba cu oameni de succes?

Daca raspunsul tau este “DA” la cel putin una dintre intrebari, atunci te asteptam la BUZZ!Camp! De ce? Pentru ca este cel mai complet si complex eveniment de dezvoltare personala si profesionala, adresat tinerilor cu potential.

Companiile Arvato, LIDL, Continental si Star Transmission(o companie a Grupului Daimler) abia asteapta sa te cunoasca. Daca esti student sau proaspat absolvent, cunosti cel putin o limba straina la nivel avansat si iti doresti o cariera de succes, atunci locul tau este la BUZZ!Camp. Inscrie-te la http://buzzcamp.ro/event/sibiu/inscriere/ si nu rata ocazia de a interactiona cu cei mai buni speakeri si reprezentanti si companiilor de top. 

Pe 29 octombrie vin sa va vorbeasca despre succes, dezvoltare personala si profesionalaAlin Ghizasan - NLP Business Trainer, Ciprian Ciocan - Fondator si Director Executiv al Fundatiei Comunitare Sibiu si Cristian Retegan - Co-fondator Students-Experience. 

Inscrie-te acum! Doar cei mai buni 300 dintre inscrisi vor fi selectati pentru a participa la eveniment.

Vino, fii activ in timpul evenimentului si poti castiga o tableta! Nu uita sa le spui si prietenilor tai!

Mesajul lui Ivan Patzaichin, Ambasadorul BUZZ!Camp, pentru tine:

“Nu exista o reteta universala a performantei, dar pe mine m-a ajutat faptul ca am fost constant in tot ce am facut si nu m-am descurajat. Aproape toate succesele mele au inceput prin a fi esecuri.  Prima data cand am urcat intr-o canoe am cazut in primele 30 de secunde. Dar m-am urcat inapoi in barca. Si, de fiecare data cand am cazut, in viata sau in competitii, am facut la fel. Insa fiecare trebuie sa-si gaseasca motivatia proprie. Iar asta nu e valabil doar pentru sport. Daca as fi ramas in Delta, as fi fost cel mai bun pescar!”

Pentru mai multe informatii despre eveniment, va invitam sa intrati pe site-ul BUZZ!Camp Event (www.buzzcamp.ro/event/), pe pagina de Facebook - facebook.com/buzzcamp.ro sau sa ne scrieti un email la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .
 
More Articles...